Mirëseerdhët!

Duke u regjistruar me ne, ju do të jeni në gjendje të diskutoni, ndani dhe mesazhe private me anëtarët e tjerë të komunitetit tonë.

Regjistrohu tani!

Albania.Su

Albania.Su

Regullorja e Forumit New

Është e rëndësishme të lexohet dhe respektohet nga të gjithë ne!
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
0
None

Këndi i Anëtarëve

Ndihmoni njëri-tjetrin New

Jeni te ftuar të kërkoni ndihmën që ju nevojitet dhe do bëjmë të pamundurën që ta merrni atë.
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
0
None

Përshëndetje & Urime New

Ju përshendesim dhe ju urojmë qëndrim të mbarë në këtë forum.
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
0
None

Prezantimi juaj New

Kush “fshihet” mbas nickname-it tuaj? ”Një fotografi tuajën ? Pse jo.
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
0
None

Dashuria

Romancë / Ndjenja New

"Unë kam zbuluar që kur ndjen dhimbjen, dashuria rritet më shumë dhe shpirti bëhet më i fortë." Helen Keller
Threads
1
Messages
1
Threads
1
Messages
1

Çështja Kombëtare

Trojet shqiptare New

Çdo gjë mbi trojet shqiptare: Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Mali Zi, Çamëria. Çfarë i bën trojet nga vini ju më të veçanta?
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
0
None

Historia e Shqiptarëve New

Historia kombëtare shqiptare dhe ajo botërore ndër shekuj.
Threads
0
Messages
0
None

Folklori Shqiptar New

Gojëdhënat, legjendat, këngët popullore, bejtet, këngët për heronjtë jane pasuri kombëtare që shqiptarët duhet t'i trashëgojnë nga brezi në brez. Jepni kontributin tuaj të çmuar në këtë drejtim duke sjellë folklorin e krahinës suaj.
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
0
None

Çështja kombëtare New

Në këtë forum diskutohet vetëm mbi çështjen tonë kombëtare dhe interesat shqiptare në trojet etnike dhe në mbarë botën.
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
0
None

Gjuha shqipe New

“Gjuha jonë sa e mirë!/ Sa e ëmblë, sa e gjerë!/ Sa e lehtë, sa e lirë!/ Sa e bukur, sa e vlerë!” Naim Frashëri
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
0
None

Shqipëtarët nëpër botë New

“Kam një këngë për të kënduar, e kam një dert për te vajtuar, një sëmundje e pashëruar, e qysh nga shekujt e kaluar./ Qaj moj zemër e plagosur, vajto ti moj nëna plakë, mergimi djemtë t’i ka sosur, e ikin e s’të vijnë më prapë.”
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
0
None

Members online

No members online now.

Forum statistics

Threads
1
Messages
1
Members
3
Latest member
Prishtina01
Back
Top